Motorbike & Esport Battery

Motorbike & Esport Battery

Noves bateries ultra lleugeres EXIDE /TUDOR Ion Liti per Motos, Karts, Quads  i Supermotards, MiniBikes  i Pit Bikes d’alt rendiment per gaudir de l’emoció de la competició. Ultralleugeres, alt rediment, multiposició, lliures de manteniment i ràpida recàrrega. Dos anys de garantia + Info consultar

 

 

Tudor fabrica més de 2.5 milions de bateries per vehicles microhibrids

Tudor fabrica més de 2.5 milions de bateries per vehicles microhibrids

Exide Technologies (Tudor) va fabricar a finals de 2011 la bateria nombre 2.500.000 produïda a Europa per a vehicles micro-híbrids. Aquestes bateries s’utilitzen en vehicles amb sistemes start & stop ideats per reduir el consum de carburant i les emissions de CO2. Exide va iniciar el 2009 la producció d’aquestes bateries, que actualment es produeixen en dues de les seves plantes, ubicades a Itàlia i Espanya.

Nova gama de bateries de moto Exide

Nova gama de bateries de moto Exide

Amb sortida lliure de manteniment les noves bateries EXIDE ofereixen una potència d’alt rendiment, multi-muntatge de posició i totalment segellat a prova de fuites Aptes per a les condicions climàtiques extremes són la millor opció per a un rendiment fiable en motocicletes, motos aquàtiques i una gamma de producte d’oci.

Bateries específiques per a caravanes i autocaravanes.

Bateries específiques per a caravanes i autocaravanes.

Exide acaba d’iniciar la comercialització de Multifit, una gamma que cobreix les necessitats d’emmagatzematge d’energia d’instal · ladors professionals i d’usuaris privats per a aquest particular tipus de vehicles, la seguretat i confort depèn en gran mesura del subministrament elèctric de tots els equips incorporats en ells.

Operacions tan essencials com la conservació del menjar, l’abastament d’aigua, el funcionament dels equips de ràdio / GPS i la calefacció i refrigeració del vehicle depenen d’un emmagatzematge eficient de l’energia. Amb Exide Multifit s’assegura un subministrament elèctric més durador.

La gamma Exide Multifit està formada per tres nivells de producte (Dual, Dual AGM i Equipment Gel), amb potències de 350-2.400 watts / hora. Un total de 17 referències integren l’oferta d’aquestes bateries tan especials per les seves aplicacions